Vault Studios får nytt hovedkontor

Katta er ute av sekken, og vi har gleden av å presentere vårt nye Vault Studios hovedkontor. Dette er noe vi har arbeidet med lenge, og håper dere lar dere rive med på samme måte som oss.

Det nye hovedkontoret ligger i Bergen, i et ærverdig bygg tegnet av Ole Landmark.

Vi er stolte av å presentere vårt nye hovedkontor

Vi ser på dette skiftet selv som et viktig steg i å ta Vault Studios til et nytt nivå, og vi vil nå få fasiliteter som ingen andre galleri i Bergen kan skilte med. Bare utsikten fra eiendommen alene gjorde at vi falt pladask.

Vi vil bruke vårt nye hovedkontor som base i lang tid fremover, og det vil være et sted hvor vi kan møte våre kunder på en annen måte enn tidligere. Vi vil ha flotte utstillingslokaler, rammeverksted, lager og møterom her. I tillegg vil det faktum at vi har 27 disponible parkeringsplasser gjøre at man vil få en ro når man tar turen opp. Ingen flere plagsomme parkeringsvakter, og du kan la bilen stå etter du har tatt ett glass uten å tenke på kostnadene dette vil ha.

Ved å opprette et hovedkontor som ikke ligger midt i sentrum vil det selvfølgelig også komme noen utfordringer, og den største utfordringen er at vi ikke vil treffe nye kunder på samme måte som før.

Det er nettopp derfor vi kaller det nye lokalet for vårt hovedkontor. Vi vil på en annen måte enn tidligere være avhengig av å være aktive med utstillinger i pop-up lokaler, men vi vil også ha en mye større frihet til å gjøre nettopp dette, fordi vi nå ikke har et stort åpent galleri i sentrum.

Det vil derfor være enda større grunn til å melde seg på nyhetsbrev og få med seg når vi dukker opp i nye midlertidige lokaler. Vi har planer om å spre oss utenfor Bergen, men også utenfor landegrensene.

Det er mye spennende i vente, og med både nye samarbeidspartnere og nye kunstnere blir høsten og årene som kommer særdeles spennende for vår del, vi håper dere alle vil ta en del i vår reise.

Vi åpner i våre nye lokaler etter sommeren, og vil ha en stor åpningsfest som du ikke vil gå glipp av.

Invitasjoner sendes ut når vi har konkretisert planene, så det gjelder å følge med på våre kanaler på sosiale medier, samt å melde seg opp til vårt nyhetsbrev eller bli medlemmer på siden her: https://www.vaultstudios.no/bli-medlem

726 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon
  • Linkedin - Hvit Circle
Send us a message

© 2019 Vault Studios AS